Prana Pauliinan yrittäjä, Pauliina Marjala spagaatti jooga-asennossa

Haluatko löytää elämääsi keho – mielen läsnäolon kokemusta, joka säteilee energiaa kaikille elämäsi osa-alueille? Onko sinulle tärkeää löytää laji, joka kehittää monipuolisesti voimaa, notkeutta, tasapainoa, koordinaatiota, liikkeen, mielen ja hengityksen yhdistämistä? Etsitkö keinoja läsnäolon, tyytyväisyyden ja ilon löytämiseen elämässäsi?

Prana Pauliinan joogaohjaus yksityis- ja yritysasiakkaille

Tervetuloa kokemaan kanssani yhdessä joogan voimauttavaa vaikutusta. Säännöllisen joogaharjoituksen merkitykset heijastuvat koko elämään luoden siihen rauhaa, tasapainoa, tyytyväisyyttä. Olen kouluttautunut RYT200 kansainväliseksi joogaopettajaksi Villa Mandalassa. Koulutus oli hyvin korkeatasoinen ja monipuolinen painottaen sekä turvallista asanaharjoitusta, mutta myös joogan filosofiaa, historiaa sekä joogan energeettistä perustaa. Jatkokoulutan itseäni aktiivisesti monipuolisesti erilaisten joogaopettajien kursseilla.

 

Tapaani ohjata kuvaisin vinyasa-pohjaiseksi flow.si, eli ohjauksessa yhdistyvät hengitys ja liike. Asanakieli on pääasiassa astanga-jooga pohjaista ja tuon siihen omia ohjauksellisia variaatioitani. Suunnittelen joogaohjelmat aina yksilöllisesti ryhmän tavoitteiden, toiveiden ja lähtötason pohjalta. Tuntirakenteeni ohjauksessa noudattaa seuraavaa rakennetta: läsnäolon suuntaaminen itseen (mukana hengitysharjoituksia), kehoa lämmittelevät ja avaavat liikerataharjoitukset, varsinainen asana-harjoitus osio, jossa vaihtelevat asanat, loppuliikkeet ja savasana (loppurentoutus). Toisinaan otan harjoitukseen mukaan jonkin teeman, joka ohjaa koko harjoitusta.

 

Tule kokemaan joogaohjausta, jossa voit keskittyä täysin hengityksen, liikkeen ja mielen yhteistyöhön. Takaan, että joogaharjoituksen aikana koko ulkopuolella oleva maailma unohtuu mielestäsi ja lähdet harjoituksen jälkeen sitä kohti voimaantunein mielin ja aistein.

 

Tällä hetkellä Prana Pauliina tarjoaa kurssimuotoisia joogaohjauskokonaisuuksia joogaa aloitteleville naisille, jo jooganneille naisille sekä kestävyysurheilua harrastaville miehille. Tarjolla on myös kovasti pidetty mahdollisuus pyytää joogaohjausta (osaksi) tyhy-/virkistyspäivää tai vaihtoehtoisesti tilata näyte-/tutustumistunti joogasta. Kokemuksia on myös polttari-, syntymäpäiväjoogan ja perhejoogan räätälöinnistä ja toteuttamisesta. Näissä kokonaisuuksissa on mukana sekä intropohjainen luento joogan hyvää tekevistä hyvinvointivaikutuksista että itse joogaharjoitus. Kokonaisuus päättyy joogan levollisesti päättävään teehetkeen. Suosittelen sinua lämpimästi ottamaan yhteyttä joogaan liittyvissä toiveissa ja tarpeissa.  

Asiakaspalautteita toteutetuista joogaohjauksista:

”Tuntuupa ihanalta. Hengityksen ja liikkeen yhdistäminen on minulle vaativaa. Vahva, venyneen tuntuinen keho. Ihanaa, kun ei tarvitse ohjauksen aikana ajatella mitään muuta, vaan voi keskittyä omaan joogaharjoitukseensa ja tekemiseensä. Kaikki työstressi ja kiire kaikkoaa mielestä.”

 

”Rauhallinen, antaa tilaa, ohjaa sopivaan tahtiin, rauhallinen oppilaita kuunteleva eteneminen, selkeät vaiheittaiset ohjeet, levollinen läsnäolo, kiireettömyys, huomioit porukan: yksilöllinen ohjaus, palaute, vastasit kysymyksiin, ei kiirettä minnekään, lopuksi hyvä olo.”

 

”Pidin liikkeistä kovasti, haastoivat minua sopivasti. Ammattitaitoista ja tarkkaa ohjausta. Huomaan itsessäni pientä edistystä. Venytysliikkeet tuntuivat hyviltä ja tarpeellisilta.”

 

”Kiitos upeista jooga tunneista. Ne ovat todellakin voimauttaneet ja suoristaneet niin henkistä kuin fyysistäkin ryhtiä. Rytmi on ollut sopivan rauhallinen, eikä kertaakaan ole tuntunut pahalta missään päin kehoa tai vihlonut selässä. Ehdottomasti näitä kertoja jatkossakin lisää. Parasta työhyvinvointia!!!” 

 

”Joogasta on tullut niin tärkeä harrastus minulle. Erityisin kiitos siitä kuuluu sinulle, pätevälle ja asiansa tuntevalle ja sensitiiviselle ohjaajalle. Ihailen ohjaajuuttasi joogan ja hyvinvoinnin maailmaan.”

 

Yoga citta vritti nirodhah = jooga on mielen liikkeiden lakkaamista

Y-tunnus: 2948163-7

Yhteystiedot:

  • 040 735 7648
  • pauliina.marjala@outlook.com

Prana Pauliinaa voi seurata myös Facebookissa sekä Instagramissa.