Prana Pauliina Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tässä tietosuojaselosteessa kerron, minkälaisia henkilötietoja voin kerätä sinusta tilatessasi palveluitamme tai ottaessasi yhteyttä Prana Pauliina verkkosivustomme kautta, sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Laadittu 14.4.2020.

Prana Pauliina, Y-tunnus: 2948163 – 7, ylläpitää asiakasrekisteriä ja noudattaa EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.

Pauliina Lukkarinen on yrityksen tietosuojavastaava ja hänen puoleensa voit kääntyä kaikissa tietosuojaan liittyvissä asioissa. Jos sinulla tulee asiaa rekisterinpitäjälle (haluat tarkistaa tai poistaa tietosi rekisteristä), ota yhteyttä pauliina.marjala@outlook.com tai puh. 040 735 7648.

Asiakasrekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteiden hoito ja tiedottaminen. Asiakasrekisteri perustuu sopimukseen tai suostumukseen liittää yhteystiedot rekisteriin. Rekisteristä löytyy yhteystiedot: etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite, puhelinnumero ja osoite laskutusta varten.

Tiedot on saatu asiakassuhteen syntyessä eikä näitä tietoja luovuteta eteenpäin muille toimijoille.

Asiakasrekisteri on suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Käyttöoikeudet on rajattu vain rekisterin ylläpitäjälle. Rekisteri on suojattu yleisesti hyväksyttävällä tavalla sekä pyrkii asianmukaisin teknisin ratkaisuin estämään asiattomien pääsyn tiedostoihin. Tietomurron sattuessa asiakkaita informoidaan ja rekisterin pitäjä tekee ilmoituksen tietosuojaviranomaiselle.