Prana Pauliinan logo sekä yrittäjä, Pauliina Marjala

Etsittekö työyhteisönne tyhy-päivään kokenutta työhyvinvointivalmentajaa? Kaipaatteko kehittämispäiväänne motivaatiolähtökohtia herättävää fasilitoijaa? Kohdistuuko tarpeenne asiantuntijaluentoon?

Prana Pauliinan räätälöidyt koulutuspaketit työhyvinvoinnin aihealueille

Prana Pauliina tarjoaa työyhteisöllenne asiantuntija-apua tyhy-/virkistys-/työhyvinvointivalmennus-/kehittämispäivän toteutukseen. Mahdollisuus on toteuttaa asiantuntijaluentoja työhyvinvoinnista ja henkilöstöjohtamisesta (aiheita voivat olla mm. osaamisen kehittäminen, palautuminen, yksilön työhyvinvoinnin elementit ja niiden tukeminen, psykososiaalinen tuki työyhteisössä ja sen merkitys työhyvinvoinnille). Kaikki koulutuspaketit toteutetaan räätälöitynä asiakkaan kanssa neuvotellen ja asiakkaan toiveisiin vastaten. Päivään voidaan sisällyttää myös keho – mieli harjoituksia asiakkaan niin toivoessa.

 

Kerro koulutus-, tyhy ja kehittämistarpeistanne, teen teille ehdotuksen sisällöistä.

Asiakaspalautteita toteutetuista räätälöidyistä koulutus-, tyhy ja kehittämispäivistä:

”Pauliina, sinä olet todella innostava ja motivoiva kouluttaja. Sinulla on kyky ottaa erilaiset persoonat huomioon. Olet tukemassa kaikkia yksilöinä ja myös ryhmänä. Haluat kannustaa meitä parhaimpaamme. Sinun ja koko ryhmän välinen vuorovaikutteisuus on aivan uskomattoman upeaa.”

 

”Sinulle Pauliina, haluan antaa ehdottoman positiivista kiitosta. Pidän todella paljon siitä, että laitat meitä miettimään asioita, etkä heti ole kertomassa totuuksia käsiteltävistä asioista. Kohtaat kaikki arvostavasti ja yksilöllisesti. Kannustat meitä haastamaan itseämme ja ehkä kokeilemaan uskaliaammin rajojamme.”

Y-tunnus: 2948163-7

Yhteystiedot:

  • 040 735 7648
  • pauliina.marjala@outlook.com

Prana Pauliinaa voi seurata myös Facebookissa sekä Instagramissa.