Prana Pauliinan yrittäjä, Pauliina Marjala puu-asanassa auton vieressä

Oletko kiinnostunut syventämään motivaatiotasi siitä, kuinka terveellinen ravitsemus ja ruokavalio toimivat osana hyvinvointiasi? Kaipaatko tukea ja näkökulmia joko pysyvään elämäntapamuutokseen tai oletko tilanteessa, jossa lyhyt ravintovalmennuksen konsultointi sopii toiveisiisi? Haluatko pohtia syömiseesi liittyviä psyykkisiä ulottuvuuksia asiantuntijan kanssa?  

 

Prana Pauliinan ravintovalmennus yksilöille, ryhmille ja (työ)yhteisöille

Prana Pauliina tarjoaa yksilöllistä, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmat huomioivaa ravintovalmennusta. Ravintovalmennus sisältää vankan ravitsemuspsykologian osaamisen lisäksi ravintofysiologisen perustan. Prana Pauliina paneutuu huolella asiakkaan yksilölliseen ravintovalmennustarpeeseen ja -tilanteeseen tarjoten sekä kuuden (6) että kolmen (3) kuukauden ravintovalmennuksia. Mahdollista on toteuttaa ruokapäiväkirjaan pohjautuva ravintoanalyysi lyhyempänä konsultaationa. Ravintovalmennusten osana on mahdollista toteuttaa myös InBody-kehonkoostumusmittauksia ravintovalmennuksen alkaessa ja päättyessä. Lisäksi toteutan konsultaatioita ja luentoja yrityksille, yhteisöille ja ryhmille. Luentojen aiheina ovat mm. ravitsemus osana holistista terveyttä, arvot elämäntapamuutoksen taustalla, ravitsemuspsykologiset teemat, kuten tunnesyöminen sekä stressin ja syömisen välinen yhteys.

 

Kun tavoitteesi on terveyttä tukeva ravitsemus, lähesty rohkeasti toiveidesi ja ajatustesi kanssa Prana Pauliinaa – löydämme varmasti tarpeisiin sopivan ravitsemusohjauksellisen menetelmän.

Asiakaspalautteita toteutetuista ravintovalmennuksista:

”Ravintovalmennus on ollut erittäin asiakaslähtöistä. Olen saanut sen kautta konkreettisia ohjeita ja vinkkejä, joista olen voinut valita itselleni soveltuvimmat toteutustavat.”

 

”Suhtautuminen minuun eli asiakkaaseen on hyvin lämmintä ja kannustavaa. Välitehtävät ovat aidosti tukeneet muutostoivettani ravitsemuksen suhteen.”

 

”Ravintovalmentajana olet ollut kannustava, topakka ja luonnollinen. Olet perehtynyt tilanteeseeni huolellisesti ja olen saanut erinomaista tietoa suhteessa omiin tavoitteisiini.”       

Y-tunnus: 2948163-7

Yhteystiedot:

  • 040 735 7648
  • pauliina.marjala@outlook.com

Prana Pauliinaa voi seurata myös Facebookissa sekä Instagramissa.